Név:
Jelszó:Honlap történet

 

A chelseafc.ultranet.hu - kis túlzással - 1999 óta működik. Ekkoriban indult ugyanis az első magyar Chelsea honlap, a Tripod, majd az Extra szerverén, jelenlegi főszerkesztőnk által. Akkoriban még nagyon kevés szurkolói honlap működött, az internet messze nem volt ennyire elterjedt, és nem volt Gportál sem, ahol bárki készítet honlapot, HTML tudás nélkül. Az egyedül szerkesztett honlap kisebb megszakításokkal 2002 őszéig működött, majd - szabadidő hiányában - bezárt. A régi honlap tartalmát visszatöltöttük az internetre, érdekességképp: Retro honlap.

Az újjáéledés 2004 nyarán következett be, ekkor indult el a chelseafc.srv.hu. A régi tartalom - felfrissítve - átkerült erre az oldalra, és szép lassan elkezdett fejlődni a honlap. Ekkoriban már sokkal több ember internetezett, így az olvasótábor is folyamatosan nőtt, és kialakult egy olyan közösség, mely később a szurkolói klub magját alkotta. A 2004-ben beindult Fórumon szerveztük meg az első meccsnézéseket, közös focikat is, melyek a mai napig sikeresek. 2005 májusában regisztráltuk be a chelseafc.ultranet.hu domaint, ezzel pedig a Chelsea honlap is belépett a legkomolyabb szurkolói oldalak közé. 2005 decemberében volt ez első komolyabb dizájn-váltás, amit pont három évvel később követett az újabb, jelenleg is látható külső. 2009 év eleje óta ugrásszerűen megnőtt a látogatottság mind a honlapon, mind a Fórumban.

A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy ne csak az épp aktuális csapatról, hanem a klub történetéről is minél többet írjunk, illetve minél nagyobb segítséget adjunk az Angliába kiutazó szurkolóknak (stadiontérkép, belépők árai, stb.). Nagyon köszönünk minden beérkezett, saját készítésű fotót! Rendszeresen ér minket kritika, hogy kevés hírt írunk, de az a meggyőződésünk, hogy többet és kevés értelmes hír, mint sok pletyka, melyeknek valószínűleg a fele sem igaz.

Fontos elmondani, hogy szerkesztőségünk minden tagja ellenszolgáltatás nélkül foglalkozik a honlappal; minden írás, szerkesztés és grafika a szerkesztők szabadidejében készül. A 2005-ös domain regisztrációhoz lelkes olvasóinktól kaptunk anyagi támogatást (Chelseafan01, Clarmont, Norbert, Szpecnaz, ToreAndre, Zolaisgod), majd az azóta megalakult szurkolói klub szállt be a költségekbe, de ma már fenntartja magát a honlap a reklámbevételekből.

 

 

 
    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-

Leicester City 0 - 3 Chelsea

ÖsszefoglalóChelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó