Név:
Jelszó:Londoni utazás

 

Sokunk álma hogy élőben láthassuk a Chelsea-t. Manapság, mikor fapados repülőjáratokkal akár 15.000 forintért kiutazhatunk Londonba, egyre több ember számára kerül elérhető közelségbe egy Chelsea meccs megtekintése. A Magyar Chelsea Szurkolói Klub is részben azért alakult, hogy tagjainak segítséget nyújtson a jegyrendelésben, vagy akár a szálláskeresésben is. ( A klubról bővebben ITT olvashattok.)
Alább néhány hasznos információt közzéteszünk a honlapon is, az egyéni szervezésben utazók kedvéért.

Kiutazás

Annak aki nem akar majd' egy napot az autóban tölteni, célszerű egy fapados repülőjáratra jegyet foglalnia. Budapestről az EasyJet és a WizzAir indít rendszeres járatokat. Érdemes figyelni az akciókat, hiszen tízezer forintokat is spórolhatunk az úton.

Jegyvásárlás

Erről külön menüpontot készítettünk, melyet IDE kattintva olvashatsz el.

Stamford Bridge

Ismét csak a stadion saját menüpontját ajánljuk. IDE kattintva bővebben olvashatsz a stadion elhelyezkedéséről, a látogatható stadiontúrákról, és a múzeumról is.

Vásárlás

A stadion oldalában lévő Megastore elképesztő mennyiségű Chelsea-cuccot kínál, a poharaktól kezdve az ágynemű-garnitúráig.
Aki viszont kicsit spórolni szeretne, látogassa meg inkább a Piccadilly Circus-on található Lillywhites sportboltot, vagy a SportsWorld áruházlánc üzleteit. Itt komoly akciókra számíthatunk, akár Chelsea cuccok esetében is.

Élménybeszámoló

Ha visszajöttél, oszd meg velünk élményeidet. A honlapon többször jelent már meg olvasónk cikke, illetve fotója. (Lásd a Ti küldtétek rovatot!) Ha szeretnél hozzájárulni a honlap fejlesztéséhez, írj az info@chelseafc.ultranet.hu címre!

 

 

 
    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-

Leicester City 0 - 3 Chelsea

ÖsszefoglalóChelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó