Név:
Jelszó:True Blue tagság

*** Friss tájékoztató a 2010/11-es szezon előtt ***

 

Ha szeretnél interneten keresztül, normál áron jegyet vásárolni a Chelsea mérkõzéseire, érdemes elõfizetni a klub által létrehozott "True Blue" Membershipre, azaz klubtagságra.
A felnõtt tagsági ára a 2010/11-es szezonban Magyarországon 25-70 fontba kerül.

Többféle opció közül is választhatnak a szurkolók a Chelsea FC által meghirdetett TrueBlue tagsági rendszerben.
Eddig a külföldi (nem nagy-britanniai) tagok évi 70 fontot fizettek, amiért a jegyvásárlási lehetoség mellett havonta megkapták a hivatalos Chelsea Magazine-t és egy apró ajándékokkal - DVD, ajándékkupon, sál, kis képeskönyv, stb. - teli "tagsági csomagot" (lásd az alsó fotó).
Ezentúl viszont az alábbi tagságok közül választhatunk:

TrueBlue Original = 70 font
(Jegyvásárlási lehetőség + havi magazin + tagsági csomag)
TrueBlue Magazine = 60 font
(Jegyvásárlási lehetőség + havi magazin)
TrueBlue International = 42 font
(Jegyvásárlási lehetőség + havi magazin letöltheto online verzióban)
TrueBlue Ticket = 25 font
(Csak jegyvásárlási lehetőség)

Bovebb információk illetve rendelési lehetoség itt: www.chelseafc.com

Miért éri meg kiváltani a tagságot?

  • Elõször is, nem kell 100-200 fontot kifizetni a belépõkért különbözõ jegyirodáknak, hanem otthonról, interneten keresztül, egyenesen a Chelsea-tõl lehet rendelni, ráadásul 5 fonttal olcsóbban, mint ahogy a stadionnál árulják. A jegyek 3-4 napon belül, postai úton érkeznek meg.
  • Havonta jár a Chelsea Magazine, a klub hivatalos kiadványa. Nagyon igényes, de tartalmilag már véleményes újság, mely az egész szezont figyelembe véve önmagában kb 35 fontot ér. ('True Blue Ticket" membership esetén nem jár!)
  • 'True Blue Original' tagsághoz jár a "membership pack" - a stadion látképével díszített doboz, benne sok érdekességgel: általában képeskönyv, DVD film "kulisszák mögötti" pillanatokkal, gólokkal, egy kuponokkal teli füzet (pl. 10% kedvezmény a Megastore-ban, ingyenes számoztatás a mez hátuljára, kedvezmény szálloadában, étteremben, stb.), fotó nyomtatott aláírással, kitûzõ, sál, vagy hasonló ajándéktárgyak.
  • A klubtagsági igazolvánnyal, a Teamcarddal vásárlások esetén pontokat lehet gyûjteni, mint ahogy azt a bevásárlóközpontokban szokás. Jegyvásárlásért nem jár pont, de a Megastore-ban elköltött fontok után igen!

És mindez hogy működik?
Jelenleg interneten keresztül lehet csatlakozni. Az online adatlap kitöltése után a bankkártyáról levonják a pénzösszeget (25-70 font). Négy héten belül levélben megérkezik a Teamcard, majd további két-három hétre rá a "membership pack".
A jegyrendeléshez a már említett linken keresztül lehet belépni, a megadott tagsági szám és a jelszó segítségével (a jelszó az elsõ belépéskor a születési dátum). Onnantól kezdve minden egyértelmû - ki lehet jelölni a kívánt meccset és a kívánt szektort. A megrendeléskor ismét bankkártyával történik a fizetés, a jegyek pedig a meccs előtt a stadion jegypénztárában vehetők át (természetesen a TrueBlue kártya felmutatásával). 

 

 
    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-

Leicester City 0 - 3 Chelsea

ÖsszefoglalóChelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó