Név:
Jelszó:Jegyvásárlás

 

Jegyekhez jutni nehéz, de nem lehetetlen. Aki biztosra akar menni, az igényel True Blue tagságot, mely szinte minden mérkõzésre biztosít legalább egy belépõt. Alternatív lehetõség a magyar Szurkolói Klubba való belépés, ugyanis több True Blue tagunk is van, és ki tudjuk segíteni egymást (de nem garantált minden meccsre).

Aki egyik helyen sem tag, az az oldal alján említett utazási irodáknál próbálkozhat. Fontos tudni, hogy a független jegyirodák az eredetinél jóval magasabb áron árulják a meccsjegyeket. Annak aki középszinten ért angolul, és mer az interneten bankkártyával fizetni, anyagilag jobban megéri éves True Blue tagságot kiváltani, majd az interneten keresztül jegye(ke)t rendelni. A jegyirodák mellett szól viszont, hogy ők olyan meccsre is tudnak jegyet szerezni, amire éves bérlet nélkül lehetetlen. Összefoglaló cikk a tagság előnyeiről.

Pár lényeges információ:

A jegyek a meccs előtt 42 nappal kerülnek forgalomba. Eleinte egy, késobb több (maximum 3) jegyet vehetnek a tagságival rendelkezok ('True Blue Membership'). Az utolsó héten a jegyek általános forgalomba kerülnek, bárki megvásárolhatja oket. (Persze a nagyobb meccsek jegyei már elobb elfogynak.)

A jegyek 95%-a az interneten (TrueBlue tagoknak) kerül értékesítésre. A fennmaradó 5%, illetve az interneten el nem adott jegyek kerülnek a stadion jegypénztárába.


Jegyárak

A jegyárak eltérőek az ellenféltől függően, a meccseket ugyanis különböző kategóriákba sorolják, illetve a különböző kiírásokban is eltérnek az árak. A Premier League-et "AA", "A" illetve "B" kategóriás meccsekre osztották fel. Egy B kategóriás meccs 36-70 fontba, míg egy AA kategóriás 45-82 fontba kerül (2016-os árakon). Hagyományosan a Bajnokok Ligája csoportmeccseire, illetve a kupameccsekre lehet olcsóbban bejutni. A Ligakupában egységesen 25 font, míg az FA Kupában egységesen 30 font a jegy. Az aktuális jegyárakat a hivatalos honlapon találjátok.

Jegyvásárlási lehetőségek a Chelsea FC-n keresztül

 


Alternatív jegyvásárlási módok

 

  • Pegazus Travel

    Magyar utazási iroda. Belépőjegy, két éjszaka szállással, négycsillagos hotelben. Az eredeti árnál drágábban. 

 

 

 
    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-

Leicester City 0 - 3 Chelsea

ÖsszefoglalóChelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó