Név:
Jelszó:
Ajándéktárgyak

 

Manapság nem olyan bonyolult már ajándéktárgyakat beszerezni. Aki nem engedheti meg magának a londoni utazást, az interneten keresztül is bevásárolhat, de persze hazai cégek is foglalkoznak futball-relikviákkal.

Chelsea Megastore
  A stadion oldalában található áruház nevéhez méltó válsztékot kínál. Aki Londonban jár, mindenképp keresse fel, de szerencsére Magyarországra is postáznak. (A fizetéshez dombornyomott bankkártya szükséges!)
     
Sports Direct
  Angol áruházlánc, mely híres az akciós áraikról. Szezon végén komoly kedvezménnyel beszerezhetők az épp kifutóban lévő mezek. Kisebb ajándéktárgyakat úgyszintén árulnak. Magyarországra is postáznak, illetve vannak magyarországi üzleteik is.
     
eBay
  A közismert internetes aukciós oldalon számtalan Chelsea-vel kapcsolatos dolgot lehet rendelni, könyvektől kezdve mezekig bármit. Csak vigyázzunk a hamis mezekkel (új mezeket ne rendeljünk távol-keleti eladóktól)!
     
Vatera
  Az eBay aukicós oldal magyar "kistestvére", egyre bővülő kínálattal. Itt is érdemes megnézni, nehogy hamis cuccot vegyünk (az új, de olcsó mezek mindig gyanúsak), de ki lehet fogni nagyon jó dolgokat is.
     
Football Factor
  Mezek, pólók, labdák és cipők a budapesti üzletben és a webshopban, a Chelsea Szurkolói Klub tagjainak kedvezményes árak
     
     

Egyéb webáruházak: www.focicucc.hu/chelsea, www.football-fanshop.hu, www.furgenyuszi.hu, www.sportmania.hu

 

 

 
    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-

Leicester City 0 - 3 Chelsea

ÖsszefoglalóChelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó