Név:
Jelszó:
  Az első rangadó

Mielőtt belevágnánk fontos információ, hogy a Swansea elleni meccs után Terry 10 napig biztosan kidőlt. A rehabilitációját máris elkezdheti, szerencsére nincs komoly probléma, csak bokaficama volt. Ennek következtében, ahogy a tegnapi sajtótájékoztatón is hallhattuk, visszatérése után először lép pályára David Luiz, rögtön kezdőként.
(A későbbiekben miután mindenki felépül/beletanul az új taktikába kíváncsi leszek, hogy Conte milyen felállást fog választani, illetve kik lesznek az alap emberei a hátsó négyes/hármasban)



Luiznál maradva, ő a tizenharmadik olyan játékosunk, akit második alkalommal is leigazoltunk. A többiek Didier Drogba, Nemanja Matic, Graeme Le Saux, Nigel Spackman, Steve Wicks, Alan Hudson, Charlie Cooke, Peter Osgood, John Hollins, Allan Harris, Alec Cheyne és Ronald Brebner voltak.

Akkor már itt meg is jegyezném, hogy néhányan jubilálhatnak illetve fognak is a Pool elleni összecsapáson. Ivanovic 350. alkalommal lehet kezdő, Mikel 250-edszerre játszhat a Premier League-ben, Fábregas 100. alkalommal szerepelhet kékben, minden sorozatot figyelembe véve, Willian a 100. mérkőzésére készül a ligában, Moses 50-edszerre veheti fel a kék oroszlános mezt.

Visszakanyarodva a mérkőzéshez, ugyan a 100%-os mutatónk elveszett, de a veretlenség megvan és egy jó sorozat nagyon kell most, mert a Liverpool ellen jön a hétközi Leicester elleni kupa összecsapás, majd megyünk az Ágyúsokhoz. Fentebb említettem, hogy ugyan a szezon legelején vagyunk még, de egy győzelemmel 6 pontosra növelhetnénk előnyünket a Vörösökkel szemben, ami komoly fegyvertény lenne, valamint nem célunk leszakadni a City-től.



Revans szempontjából is fontos az összecsapás, mivel tavaly 3-1-es sima győzelemmel hozták el a 3 pontot a Stamford Bridge-ről, illetve ha már hosszú idő után ismét pénteken játszunk, akkor tegyük emlékezetessé ezt az estét. Idén egyébként 10 mérkőzést is pénteken rendeznek majd a TV társaságok kérésére. Korábban ünnepek és karneválok miatt játszottak a csapatok pénteken. Mi utóljára 2002. augusztus 22-én fogadtuk a Manchester Unitedet.

A holnapi rangadón két hasonló stílusú edző találkozik egymással.
Kloppnak egy évvel több Premier League tapasztalata van, de egyelőre még ő sem találta meg a tökéletes taktikát csapatának. Mindkét edző szereti a támadó futballt, valamint a labdabirtoklást, a különbség talán annyi, hogy Conte sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a védekezésre, bár idén rendkívül sok támadást vezetett a csapata. Talán egyetlen dolog, amiben fejlődni kellene, a stabilabb védekezésen kívül, hogy a sok helyzetet nagyobb százalékban használja ki a csapat és szereznek belőle gólt.

Ami nagyon fontos lehet, hogy az egy az egy elleni párharcokat le kell védekezni. Remek formában van az új igazolás Mané, illetve az itteni támadók, Lallana, Coutinho, Firminho, egyelőre Sturridge az, aki a góllövő cipőjét keresi. A whoscored.com statisztikai oldal külön kiemeli, hogy a gyenge pontjai az egy az egy elleni védekezés, a lestaktika, a légi párbajok, az egyéni hibák és az előny megtartásának hiánya lehetnek, ezzel szemben, nálunk csak az egyéni hibák vannak kiemelve.



Az eddigihez hasonló játékkal és egy kicsit jobb helyzetkihasználással úgy gondolom, hogy nem okozhat nagy gondot a jelenlegi Pool, bár Angliában vagyunk és ez egy hamisítatlan brit rangadó, ahol mindig, minden esetben 110 %-ot kell nyújtani. Reméljük a legjobbakat és, hogy David Luiz visszatérése olyan emlékezetes lesz, ahogy az első rangadóin a City és a United ellen gólt szerzett.

A mérkőzést streamen, vagy a Spíler TV műsorán láthatjátok. A mérkőzést Martin Atkinson vezeti majd. Mindenkinek jó szurkolást.


    Vissza...
szata @ 2016. Sep. 15., 22:10    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó