Név:
Jelszó:
  Conte: Egymásért küzdünk!

A Kékek főnöke nagyon hálás volt a szurkolóknak, akik a Leicester elleni 3-0-s győzelmünk után sokáig éltették őt, és a csapatot.

„Elképesztő támogatást kapok a szurkolóktól, már az első nap óta. Emlékszem, már az első meccsen láttam olasz zászlót a tömegben.”

„Fantasztikus látni ezt a fajta bizalmat az irányomban, nagyon szenvedélyesek. Azt hiszem minden meccsen megmutatom mennyire fontos ez nekem, és szerintem értékelik ezt.”

„Remélem így folytatjuk tovább, hiszen nincs fontosabb annál, hogy egységesek maradjunk – a csapat, a játékosok, a szurkolók, a klub, én, és a stáb. A legfontosabb, hogy közösen küzdjünk meg az akadályokkal.”


A legutóbbi győzelmünk már csakazért is fontos volt, mert ebben a fordulóban tovább nőtt az előnyünk az üldözőkkel szemben a tabella élén.

„Nagyon jó teljesítményt nyújtottak a fiúk, és nagyon jól reagálták le azt, hogy 13 meccs után megízleltük a vereséget. Nem könnyű egy bukás után újrakezdeni, tudom, hiszen én is voltam labdarúgó.”

„A dolog filozófiai aspektusa nagyon fontos, és mi jól léptük át ezt az akadályt is, hiszen az FA-kupában, majd a ligában is meg tdutuk nyerni a soron következő meccsünket. Nehéz ellenfél ellen kellett bizonyítanunk, remek játékosok, és egy remek menedzser ellen. Nem volt könnyű, le vagyok nyűgözve.”


N’Golo Kante kulcsjátékos volt az ex-klubja elleni győzelmünkben, és ezt mesterünk sem hagyta szó nélkül:

„Úgy gondolom N’Golo nagyszerű játékos. Most érkezett mindössze, de folyamatosan jól teljesít.”



„Sokan elfelejtik, hogy nem könnyű dolog csapatot váltani. Amikor egy ilyen nagy klubhoz érkezel, ahol az elvárások is nagyon nagyok, gyakran a játékosok nem bírják elviselni a nyomást, és nem tudják hozni azt a szintet, ami miatt leigazolták őt. N’Golo remek személyiség, és minőségi játékos. Nagyon hálás vagyok, amiért a csapatomban tudhatom.”

„Minden játékosomban megbízok. Ruben nagyon tehetséges srác. Úgy érzem Oscar távozásával az ő helyére léphet, és megmutathatja nekem, és a klubnak a képességeit.”

„Természetesen Michy remek munkát végez, mindent megtesz, hogy megmutassa: megérdemli a játékidőt. Semmi gondom nincs a fiatal játékosaimmal.”




    Vissza...
mateG @ 2017. Jan. 17., 12:24    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó