Név:
Jelszó:
  Kiesés, de pozitívumok



"Biztató jelek"... Elég fura ezt kimondani, hogy biztató jelek közé tartozik az, hogy tízpercekre amolyan futballt tud játszani a csapat, vagy hogy Hazardnak vannak elfutásai cselei, hogy az ellenfél térfelén tudunk tanyázni folyamatosan...

Úgy néz ki, hogy egyelőre mindig van lejjebb. Tizenötödik hely a bajnokságban, harmadik hely a BL csoportban és a nyolcaddöntőben búcsúztunk a Liga Kupától. Lényegében semmi sem akar összejönni, se a pályán, se a pályán kívül.

Felkavart csapat lépett pályára. Néhányan pihentek, néhányan formát kerestek. Baba Rahman ismét játszhatott, Zouma újra a jobb szélen szerepelt. A Ramires-Mikel páros szűrt, Oscar ismét bentről követhette az eseményeket, Hazard életjeleket mutatott, Willian továbbra is a legjobb formában lévő játékosunk, Costa megint kiíratta magát a dokival egy időre.

Cserék közül leginkább Kenedy tudott veszélyeztetni, bár volt egy kissé mázlis lehetősége Remynek is, Traoré küzd és küzd, reméljük idővel eredményes lesz. Mikel rendkívül elegánsan játszott, bár nem is volt nagy tempóra kényszerítve. Begovic továbbra is hatalmas formában véd, sajnálhatjuk őt a sok bekapott gólért, egyik sem az ő lelkén szárad.



A rendes játékidő utolsó utáni pillanatában sikerült egy Willian szöglet után, Zouma közrejátszásával, Remy-nek hosszabbításra mentenie a mérkőzést, aztán még egy pillanattal később már emberelőnyben mentünk szünetre.

Itt folyamatos nyomást tudtunk az ellenfélre helyezni, de gól nem született. A tizenegyesek az alapkörben végig pontosak és védhetetlenek voltak, viszont rögtön a hirtelen halálnál, mondhatni összegezve az eddigi formánkat Hazard büntetőjét kivédte Butland.

Így innen is elköszönhetünk, mint aktuális címvédő. A csapat "remek" szereplése még az Arsenal hatalmas blamáját is el tudja homályosítani. Hétvégén fogadjuk Klopp Liverpoolját, és a meccs, ha a pletykák igazak, akkor sorsdöntő lehet Mourinho jövője szempontjából.

A Lion Rampant szavaival élve lehet ilyen érzés Tottenham szurkolónak lenni :)

Továbbra is kitartást!


    Vissza...
szata @ 2015. Oct. 28., 15:23    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó