Név:
Jelszó:
  Rangadó?


Rekordbajnok kontra címvédő, SAF kontra Mou, Drogba kontra Ferdinand, Van Nistelrooy kontra Terry, Cech kontra Van der Saar, hatpontos rangadó a bajnoki címért, elképesztő cselek, lendületes játék..... Ja nem..... ez most kicsit a múlté. Az egyik csapat 7 mérkőzés óta nyeretlen, a címvédő pár pontra a kieső zónától. Se nagy edzők, se legendák, viszont van bukdácsolás, formahanyatlás.

Már a szurkolók sem egymásnak esnek, nincs média hajhászás egy héttel a mérkőzés előtt. Nincs elbizakodottság, nincs töretlen hit, hogy biztos lemossuk az ellenfelet. Ellenben van bukdácsolás, formahanyatlás, szitkozódás, csalódottság, célok újraértékelése.



A hazaiaknál ez már egy pár éve eltart, amióta Sir Alex felállt a kispadról hátra hagyta whiskey is rágógyárát, no meg egy elképesztő csapatot, amely több mint negyed évszázadon át szinte verhetetlen volt a szigeteken. A részünkről nem ennyire mélyről fakadóak és távoliak a sebek, viszont sikerült nyakig belegázolni a mocsárba. Nincs tavalyi és eddigi éránk legsikeresebb edzője, nincs Fábrepass és Diegól, nincs megállíthatatlan Eden "év játékosa" Hazard, nincs sziklaszilárd védelem.

A mai összecsapásnak úgy indulunk neki, hogy a Vörös Ördögök részéről Van Gaal állítólag benyújtotta felmondását, de ezt a vezetőség elutasította, két alapembere a védelemből hiányzik, lényegében nincs olyan játékos, aki eget rengető formában lenne. A részünkről nincs Costa, mert inkább törlesztget, mint focizik, Fábregas elméletileg el sem utazott a csapattal, ő lehet inkább már a téli átigazolási időszakra koncentrál, Rémy, Hazard és Falcao játéka kérdéses, így akár az is előfordulhat, hogy Pedro játszik "csatár" poszton.

Nekünk azért van győzelem a tarsolyban, de nincs okunk örömködni. Noha az előjelek biztatóak és remélhetőleg Hiddink ismét valami parádés második félévet alkot a csapattal, de egyelőre ne rohanjunk előre. Ami biztos, hogy egyelőre több és nagyobb baj a hazaiak háza táján van, így talán egy kicsit felénk billen a mérleg. Ha azt az arcát veszi elő a csapat, mint a Porto elleni hazai BL csoportmeccsen, vagy ahogy Holland alatt játszottak, nincs kérdés, kék győzelem születik, de ha Leichester elleni forma jön, akkor vereség is lehet.



Martin Atkinson már asszisztált egy manchesteri zakóhoz még a 2. fordulóban, remélhetőleg most revansot vehetünk ezen rossz kezdeten. A mérkőzést 18:30-tól láthatjátok a Digi Sport 1 műsorán. Továbbra is szurkolni, mert még is csak egy rangadó jön!!!


    Vissza...
szata @ 2015. Dec. 28., 15:46    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó