Név:
Jelszó:
  Casting, pipa

A londoniak trénere sok pozitívumot látott, azonban pár igen fontos kérdés is felmerült. Kezdjük a számunkra kedvesebb oldallal. Rengeteg fiatal kapott lehetőséget, és szinte mindenki remekelt. Chalobah és Loftus-Cheek is fontos szerepet játszott, bár az utóbbin túlságosan látszott a bizonyítás vágy. Aina stabil védő volt, bár számára csak egy fél óra jutott.

Azonban bátran kijelenthetjük, hogy Zouma-nak volt a legfontosabb a mérkőzés. 11 hónap kihagyás után lépett először a pályára, és látszott a meccshiány. Ebben a helyzetben ajánlott minél több játék, és az ilyen ellenfelek ellen vétek lett volna kihagyni a kezdőből. Többször lemaradt az ellenfeléről, de időt kell adni neki, nagyon nehéz időszakon van keresztül.


Zouma akcióban

Folytassuk a támadó szekcióval. Pedro és Willian remekül játszik együtt, és ők jelentették a legnagyobb veszélyt Peterborough kapujára. A spanyol kíválóan érzi magát, a kékek színeiben legtöbbször a kiscsapatok ellen alkotott maradandót. Mérkőzés után bevallotta, hogy most először érezte magát otthon, hiszen ennyi helyzetet nem mindig dolgoznak ki. Willytől a megszokottat láthattuk.



Pedro és a gólja

Batshuayi játéka nagyon megosztó volt (akarva- akaratlanul átléptünk a csalódás kategóriába). Nem volt baj a mentalitásával, bizonyítani akart, csak nem mindig jár sikerrel.Korábbi játékosunk, Ray Wilkins szerint a labdakezelése elég pocsék, nem Chelsea szintű játékos, azonban a belga problémája csak a mérkőzések hiánya lehet, nem egyszerű alkalmazkodni az angliai légkörhöz, de van benne potenciál.

A védelem sem volt annyira stabil, mint a bajnokságban, annak ellenére, hogy az ellenfelük a harmadik osztályban edződik. Conte kitart a három védős rendszernél, de tegnap hiányzott az egység a védősorban. Zoumának van alibije, és Pedrónak is, aki Alonso posztján játszott. Többször a spanyol szélén húztak el, tehát bebizonyosodott, hogy Ake igenis fontos szerepet fog betölteni a csapatnál. Azt sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy ez a kiscsapat ledominált minket tíz perc erejéig.


A kapitány hamarabb hagyta el a pályát

Elégedettek lehetünk a teljesítménnyel, hiszen a fiatalok jól fociztak. Néha látszott az, hogy ezek a focisták nem játszanak rengeteg percet, de az ilyen mérkőzésen fejlődhetnek. A támadósor káprázatos volt, de ma is érződött az olasz mester hatása, hiszen hamar pihenő módra kapcsoltak a kékek. Ez nem baj, hiszen nehéz meccsek várnak ránk, de továbbra is Blue is the colour.



    Vissza...
zsocy99 @ 2017. Jan. 11., 14:38    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó