Név:
Jelszó:
  Zavar az erőben


A címhez visszakanyarodva, úgy gondolom, hogy egy kicsit magunknak érezhetjük, látva az eddigi játékot. Gyülekeztek a baljós árnyak a Stamford Bridge felett, és hát láthattuk, hogy idén Mourinho kirohanásaira sokkal jobban visszavágott a birodalom, továbbá az ellenfelek is.

Szerencsére az erő ébredezik a csapatban, gondoljunk csak a Porto elleni sorsdöntő mérkőzésre, a BL csoportkör utolsó fordulójában. Lényegében ez volt az eddigi legjobb performansz, amit a csapat produkált ebben a szezonban.

Remélhetőleg ez a lendület nem vész el, mivel egy kemény mérkőzés vár ránk. Az egyik élcsapat fogadja a magához képest sokkal szerényebben teljesítő ellenfelét. Fura, de most mi vagyunk a "kis csapat".

Legalább akkora meglepetés a mi bukdácsolásunk mellett a Leicester City szárnyalása. Ranieri igencsak összerántotta a kis csapatot. Egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a többi csapat, mégis ők lőtték a legtöbb gólt, a legkevesebb vereséggel rendelkeznek és sok nagy csapatot megvicceltek már.

Bár idén eléggé sok fordulatot tartalmaz a Premier League. Ennek fényében reméljük, hogy a mi részünkről a fordulatok és legfőképpen a balszerencse elhagyja végre a csapatot. Az OPTA statisztikája szerint Hazardék alakították ki a harmadik legtöbb helyzetet, szám szerint 161-t. A helyzetkihasználásunk tökéletesen az ellenkezője, hátulról a harmadik. Csak a Swansea és a Watford van rosszabb pozícióban.

Egy győzelem esetén előreléphetünk a 14. helyre és talán elkezdhetjük a felzárkózást az élmezőnyhöz. Muszáj is, mivel már 15. mérkőzés van a hátunk mögött, így szép lassan a félidőhöz érünk.

Nálunk mindössze Falcao hiányozhat, a túloldalon Ritchie de Laet és Matthew James biztos nem lesz ott a kezdősípszónál. Várhatóan Fábregas visszatérhet a középpályára, miután szerdán nem játszott a Porto ellen, valamint Zouma feladata lesz, az eddig szárnyaló, Jamie Vardy megfékezése.



A mérkőzést 21:00-tól a Digi Sport 1 műsorán láthatjátok, mindenkinek jó szurkolást!


    Vissza...
szata @ 2015. Dec. 14., 19:20    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó