Név:
Jelszó:
  Muszáj

Ahogy a rövid részen is írtam, ezt a mérkőzést kötelező megnyerni. Nem számít a tabellán elfoglalt hely, az aktuális forma, hogy ki az edző, ki a játékvezető, Hazard bekötötte-e rendesen a cipőjét, vagy sem..., ha a Manchester United az ellenfél akkor bizony le kell győzni őket.



Az oka nem más, mint Sir Alex Fergusson, vagy Howard Webb, vagy a sok nem éppen fair keretek között megnyert, vagy döntetlenre lehozott összecsapás, illetve pozitív oldalról, hogy a nagy menetelés és bajnoki cím halmozás után mi voltunk az egyetlenek a 2000-es évek elején, akik egy kis borsot tudtak törni Rooney-ék orra alá.

Pozitív is a mérlegünk ellenük, ha minden mérkőzést figyelembe veszünk illetve az utóbbi időben nem is nagyon tudott 3 ponttal, vagy győzelemmel távozni a Manchester United. 9 mérkőzés óta nem kaptunk ki tőlük, az elmúlt 7 mérkőzésen 5 alkalommal még csak gólt se tudtak lőni. Ez így szépen is hangzik, de most igazán más a helyzet.



Az elmúlt 3 hazai mérkőzésünket döntetlennel zártuk. Noha veretlenek vagyunk Hiddinkkel, több az x, mint a győzelem a csapat neve mellett. Eléggé hektikus a csapat támadó játéka. Van, hogy sok gólt rúgunk, de cserébe sokat kapunk, vagy nem történik semmi, de legalább mi se nagyon kapunk. Nem jönnek a kötelező győzelmek és nem nagyon sikerül a felzárkózás sem.

Számtalanszor adódott lehetőség, hogy egyre feljebb lépjünk, és látótávolságba kerüljön az európai szereplés, de egyelőre messze vagyunk ettől. Ez a forduló ismét nagyok bukását eredményezte, illetve sűrűsödik előttünk a mezőny, egy nagy lépést tennénk előre, ha sikerülne diadallal zárni ezt a rangadót.



Nem fog sokat segíteni ebben a vendég csapat, akik ugyan úgy botladoznak, noha ők azért ezt egy kicsit jobb helyen teszik, de az előző fordulóban a szezon legjobb teljesítményét produkálták a Stoke City elleni 3-0-ás győzelemmel. Rooney az öltöző szekrénye aljából megtalálta a régi góllövő cipőt, Mata megint megkapta az irányító posztot, Martial ébredezik és egy fiatal titán Lingard szeretné megismertetni a nevét a világgal.

Részünkről Hazard teljesen egészséges, akár kezdő is lehet, várhatóan az utóbbi időben megszokott masszívabb Mikel-Matic és előttük Fábregas, középpálya lesz. Ha a belga kezd, akkor Oscar padozik, csak Remy és Falcao sérült, várhatóan Pato továbbra is a jó állóképességért edz és nem lesz a keretben.

Van Gaalnak több gondja van. Már majdnem "Arsenali magasságokban" van a sérültek száma. Shaw, Valencia, Rojo, Young, Schweinsteiger biztos nem lép pályára és Jones szereplése is kérdéses.



Remélhetőleg egy rangadóhoz méltó produkciót látunk a csapattól. Esélylatolgatásokba nem bocsátkoznék. A mérkőzést 17:00-tól a Digi Sport 1 műsorán láthatjátok. A játékvezető Michael Oliver lesz. A mérkőzéshez jó szurkolást kívánok!


    Vissza...
szata @ 2016. Feb. 7., 15:47    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó