Név:
Jelszó:
  Sunday League


Egy hét szünet a bajnokságban, de nincs megállás, mert azért mérkőzés nélkül nem telhet el egy hétvége sem. Két olyan gárda csap össze, akiknek finoman szólva is mehetne jobban, bár az utóbbi meccsek talán azt mutatják, hogy itt is és ott is van kiút a gödörből. Ezért mentálisan egyáltalán nem mindegy, hogy melyik csapat jön ki győztesen az összecsapásból. Egyrészt az FA Kupa, az FA Kupa, nem kell nagyon magyarázni. Másrészt egy diadal az egekbe-, egy vereség a mélységbe repítheti az adott csapatot.

Az MK Dons egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, de 1 pontra van a másodosztály kieső zónájától, ráadásul a liga utolsó Boltontól szenvedtek 3-1-es vereséget a legutóbbi körben, így a felzárkózás helyett tovább ragadnak az utolsó háromhoz. Bár Karl Robinson csapata odahaza azért jobban teljesít, az elmúlt 5 mérkőzésből 4-t nyert meg.



Nekünk 2 győzelmünk van egymást követő mérkőzéseken, amikor vendégek voltunk, előtte azonban csak hírből ismertük a győzelmet más háza táján, ebben az idényben. A változást Hiddink hozta meg egyelőre, aki alatt még nem veszített mérkőzést a csapat, igaz még több döntetlen van a neve mellett, mint győzelem.

Az FA Kupában mi egy sima 2-0-ás győzelmet arattunk a Scunthorpe ellen. Az MK a Northampton ellen egy 2-2-es mérkőzés után, sima 3-0-ás győzelemmel ment tovább.

Egy-egy sérült van mindkét oldalon. A hazaiaknál Carl Baker, a vendégeknél az amúgy sem sok vizet zavaró Falcao.

A felállást tekintve mindkét cspat a 4-2-3-1-t favorizálja, bár kíváncsi leszek, hogy mennyire védekező felfogásban kezd majd a hazai csapat. Akire külön oda kell figyelni a bal szélső/támadó Josh Murphy, a Norwich kölcsönjátékosa. 20 éves fiatal, aki előtt akár szép jövő is állhat. 7 gólt és 6 gólpasszt jegyzett idén 29 mérkőzés alatt. A legutóbbi vereséggel ellentétben nem várható változás az MK Dons kezdőjében.



A részünkről viszont reméljük a fiatalok több szerephez jutnak, míg az idősebbek pihenhetnek. Ennek köszönhetően Terry-Cahill csere mindenképpen elvárható, RLC és Matic lehet a két szűrő középpályásunk, valamint a sérülésből visszatérő Hazard is formába lendülhet. A két friss igazolásunk szerintem inkább a lelátóról nézheti majd az összecsapást, viszont Kennedy és Traore remélhetőleg idővel a pályán belülről.

A mérkőzést Jonathan Moss fogja dirigálni, aki a 4. játékvezető volt az Arsenal elleni legutóbbi sikerünk után, remélhetőleg most is szerencsét hoz. Végre nem kell streamet vadászni, mert a Sport TV-t rengeteg szurkolói levél árasztotta el, így egy középkategóriás spanyol bajnoki helyett, a 2-es számú csatorna a mi mérkőzésünket vetíti.



Köszönet ezért a csatorna vezetőségének és szerkesztőségének, illetve a sok lelkes szurkolónak, akik tettek az ügy érdekében. A mérkőzés 17:00-tól kezdődik, mindenkinek jó szurkolást!


    Vissza...
szata @ 2016. Jan. 31., 13:42    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó