Név:
Jelszó:
  Csirkevadászat


Még veretlenek, de ugyan annyi döntetlenjük van, mint győzelmük, ezért hiába a mutatós statisztika a forduló előtt az 5. helyen 4 ponttal lemaradva az első helytől várják az összecsapást, ahol vagy felzárkóznak az élmezőnyhöz, vagy rendesen lemaradnak a Top4-től. 20 meccs óta nem tudnak felmutatni egyetlen győzelmet sem a Stamford Bridgen. Legutóbb 2-0-ás előnyt szórakoztak el, ami a bajnoki címükbe került. Tovább nehezíti helyzetüket, hogy kedden kikaptak és ki is estek a BL-ből, valamint az előző bajnokin épphogy fordítani/nyerni tudtak a West Ham ellen.

Részünkről minden szép és csodás, ráadásul nincs dubla terhelés. 6 meccs, 6 győzelem, 17 rúgott, 0 kapott gól, nincs védelmi hiba, ugyan az a kezdő, mindenki szárnyal. Ennek köszönhetően a fordulót megelőzően ismét a tabella tetején a csapat, ezt kellene megőrizni. Ugyan a legutóbbi két londoni összecsapásunkat elveszítettük (West Ham kupa, Arsenal bajnoki) és a rangadókon is eddig 2 fájó vereség (Liverpool otthon, Arsenal 0-3), de egy magabiztos győzelem már van (Man. Utd. 4-0), így az eddigiekre lehet építeni, hiszen Conte egy nagyon biztos és sikeres alapot kezdett el letenni.



A mai egy rendhagyó előzetes, mivel most második alkalommal van közös meccsnézés a szurkolókkal Budapesten. Így első körben őket kérdeztem, hogy mire számítanak az összecsapással kapcsolatban:

M. Laci - Döntetlennel is kiegyeznék, de sokkal jobban örülnék egy győzelemnek. Spurs egy erős csapat, sok tehetséges játékossal, egy jó edzővel, ráadásul a szurkolóik is kellően támogatják kedvenceiket az idegenbeli meccseken, így egy hamisítatlan londoni derbinek megfelelő hangulatra számíthatunk. Tavalyi itteni összecsapásból kiindulva könnyen elveszthetik a fejüket és akár több kiállítás is lehet a mérkőzésen. Nagyon jó támadósoruk van, pl. Kane, Lamela, Eriksen, akik sok veszélyt jelenthetnek a kapunkra, valamint veretlenek még a bajnokságban. - Tipp: 2-1.

Sz. Bence - Azt gondolom, hogy a múlt heti szenvedés a Boro ellen egy fontos jel lehet a játékosoknak, hogy ne bízzák el magukat. Lloris is nyilatkozta, hogy túltették magukat a BL kiesésen, ezért teljes mértékben a rangadóra tudnak koncentrálni. Részükről ez egy kis megfélemlítés próbál lenni, meglátjuk milyen eredménnyel. Törleszteni valónk van a tavalyi összecsapást követően, ezért egy 2 gólos különbséget várok, valamint egy Costa gólt. - Tipp: 3-0.

R. Zsolt - Két nehéz mérkőzés vár a csapatra, amiből ez lehet a könnyebb. Kötelező otthon tartani a 3 pontot, ebben a hazai szurkolóknak is nagy szerepük lehet. Szerintem ki is kellene használni a Spurs gyengébb formáját. A tavalyi itteni összecsapáshoz hasonlóan durva találkozóra számítok, elég nagy esély van a kiállításra. de a 3 hiányzó a védelmükbe rengeteget fog számítani. Hazard és Costa folytathatja remek sorozatát. Tipp: 2-0.

M. János - Küzdős, igazi londoni rangadót várok, hasonló lehet Boro elleni összecsapáshoz. Végén természetesen a győzelemmel lennék elégedett. Pochettino alatt egy lendületes, fiatalos, szervezett támadófocit játszanak. A saját nevelésű fiatal játékosaikat remekül építik be a keretbe. Az új taktikánkkal megtaláltuk azt az egyensúlyt, amivel a szellemes támadójáték, és a szervezett védelem is egyszerre van a pályán. Mosest várom kulcsembernek, végre meg is tudta mutatni, hogy milyen erényei vannak. Kante lehet a másik fontos elem a gépezetben, mert az ő jó szűrő játéka lehet a kulcs a támadó trió szabad fickándozásához. - Tipp: 2-0.



Ahogy láthatjuk a srácok bizakodóak és meg is van rá az okuk, hiszen megy a gépezet. Sok a hiányzó a vendégek részéről, ráadásul a védelemben. Természetesen a mérkőzés után egy jobb képet kapunk, hogy mire is elég ez a remek forma, hiszen most a Tottenham, majd a Manchester City lesz a következő sorsfordító ellenfél.

Kezdő: Courtois; Azpilicueta, Luiz, Cahill; Moses, Kanté, Matic, Alonso; Pedro, Costa, Hazard.
Cserék: Begovic, Ivanovic, Chalobah, Fábregas, Oscar, Willian, Batshuayi.


A mérkőzést 18:30-tól a Spíler Tv-n láthatjátok. Michael Oliver dirigálja az összecsapást. Mindenkinek jó szurkolást!



    Vissza...
szata @ 2016. Nov. 26., 18:07    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó