Név:
Jelszó:

Magyar Chelsea Szurkolói KlubAz elnökség három tagból áll: elnök, alelnök, titkár. Megbízatásuk egy évre szól; a klubtagság szavazhat személyükről.
Az alábbiakban az ő bemutatkozásukat olvashatjátok.

Elnök Ürögi Norbert

A 90-es évek végén szerettem meg a Chelsea-t, mikor a szigetországi sablonos "rúgd és fuss" stílushoz képest a klasszisok (Vialli, Zola) révén addig különlegesnek számító és egyúttal szemet gyönyörködtető játékot ismerhetett meg a nagyérdemû (sexy football): az angol foci hajtós és a szélsők általi gyorsaságát, valamint a fejjátékot előnyben részesítő stílusát sikeresen keverte a dél-európai foci finom cseltechnikáival, lapos, gyorspasszos játékával.
Akkor már sokadmagammal szorítottunk a londoni kékek sikeréért, szervezetten szurkolói klub formájában viszont 2006 óta drukkolok a csapatnak.
A Magyar Chelsea Szurkolói Klub kapcsán szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen jogászként tanácsaimmal és konkrét segítségemmel jelen voltam a klub születésekor.

Alelnök Kaposi Dávid
(...)

 

Titkár Bán Tibor
1980-ban születtem Budapesten. Mivel édesanyám és édesapám is sportrajongó volt, nem lehetett kérdéses, mi megy otthon a tévében: az első szó, amit életemben elolvastam, a „Rába ETO” volt egy focimeccs alkalmával.
Nyolcéves koromban kezdtem rövid, de igen eseménytelen labdarúgó-pályafutásomat az Ikarus csapatában, amely ugyanott is ért véget (több megszakítást követően) egy évtizeddel később.
Tehetségem kimerült abban, hogy felismerjem, nem leszek világhírű futballista, így (szüleim lelkes bólogatásától kísérve) inkább a tanulás mellett döntöttem. Közben persze eszem ágában sem volt elszakadni a sporttól, harmadikos általános iskolásként a szokásos „Mi leszel, ha nagy leszel?” kérdésre azt válaszoltam: „Sportriporter”.
Álmom 1999 novemberében vált valóra, amikor a Duna Televízió sportszerkesztőségébe kerültem, ahol hat és fél évet töltöttem. Dolgoztam a Viasat és a TV 2 Bajnokok Ligája-csapatában is, 2010 óta pedig a Digi Sport-nál dolgozom, ahol a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és a Premier League mérkőzések, valamint a kézilabda Bajnokok Ligája közvetítések és a kézilabda Bajnokok Ligája Magazin szerkesztőjeként dolgozom.
A Chelsea 1991 óta van jelen az életemben, egy Angliából kapott műsorfüzetnek köszönhetően. Mivel az összes barátom a Manchester United, az Arsenal vagy a Liverpool híve volt, a kékeknél pedig a ’90-es évek közepétől kezdve egyre több olasz légiós fordult meg, nem volt kérdés, melyik lesz a kedvenc angol csapatom.
2008 januárjában adatott meg először, hogy élőben láthassam a csapatot a Stamford Bridge-en (az akkor éppen Luiz Felipe Scolari által irányított csapat a Middlesbrough ellen egy Kalou-duplával megnyert bajnokija alighanem csak számomra felejthetetlen), azóta Milánóba, Koppenhágába, Zsolnára és Torinóba is elkísértem a fiúkat, sőt, és az örökre emlékezetes 2009-es Barcelona elleni BL-elődöntő visszavágót is volt szerencsém (…) a helyszínen megtekinteni.
Feleségemet, akivel 2006 óta azonos a vezetéknevünk, 2013 januárjára sikerült rávennem arra, hogy kijöjjön velem egy meccsre, az Arsenal ellen 2-1-re megnyert rangadó szerencsére nemcsak nekem jelentett örök élményt, életem párja számára történelmi meccs volt: ez volt az első labdarúgó-mérkőzés, amit kénytelen volt az elejétől a végéig megtekinteni.
A Magyar Chelsea Szurkolói Klubhoz 2007-ben csatlakoztam, az évek során részt vettem számos közös „klubos” foci és szurkolói torna, valamint néhány külföldi meccsnéző túra (Milánó, Koppenhága, Torino) megszervezésében, 2013. januárja óta vagyok a klub titkára.

 

 

 
    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-

Leicester City 0 - 3 Chelsea

ÖsszefoglalóChelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó