Név:
Jelszó:
  A Costa sztori

Valószínűleg kevesek emlékeznek az egy évvel ezelőtti Conte nyilatkozatra, amikor azt mondta, hogy Costa ma még Chelsea játékos, de nem tudja megmondani, hogy holnap is az lesz-e.

Aztán Conte első angol bajnoki meccsén a brazil-spanyol villant a végén és kitört a hurráhangulat - látva az örömködést.

Costának szüksége is volt a repülőrajtra, csak éppen mint később kiderült, ez messze nem volt elég. Főleg nem Conténál, akinél úgy tűnik, hogy fél év jó teljesítmény nem elég.

A téli átigazolási időszakban kezdődött is a háború, amikor elfogyott a lendület. Nagy kínai ajánlat, kimaradás a keretből, majd látványos visszatérés. Emlékezzünk csak a gólörömére, amivel a médiának üzenet.

Majd jött az sms Costának, hogy ki van rúgva...

Valami nem stimmel abban, hogy itt egy végtelenül őszinte edző akinek egyenességéről folyamatosan áradoznak játékosai, valamint egy játékos, akivel 12 hónapon belül 3-szor kell eljátszani a mész vagy maradsz történetet és a végén az előbbi lesz inkorrekt.

Hiába a rossz forma, Costa konstans kezdő volt egész évben, miközben egy csapattársak szerint is sokat küzdő Batshuayi jó esetben kapott perceket. Mi ez, ha nem bizalom az edző részéről? Az ominózus januári hónapban Costa hátsérülésre hivatkozva nem vállalt mérkőzést, összetűzésbe került egy stábtaggal és egyértelmű jelét adta, hogy távozni szeretne. Conte ebben az időben is olyan higgadtan kezelte a helyzetet a média előtt, amire kevesen lennének képesek.

Costa ezzel szemben az első adandó alkalommal nyilvánosságra hozta a problémáját, amivel egyértelműen rossz színben tüntette fel az olasz mestert.

Hogy milyen fázisokon ment keresztül a kapcsolatuk, azt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, de hogy ez méltatlan lezárás volt az egészen biztos.

Costa 20 bajnoki gólja évente hiányozni fog, főleg, hogy az ő góljai jelentették a legtöbb pontot ebben a szezonban a csapatának.

De ne feledjük: egy évvel ezelőtt Conte még az Európa Bajnokságon vitézkedett az olasz válogatottal, ma pedig angol bajnokként feküdt le aludni. Nincs ok az aggodalomra, akárki is jön Costa helyett.


    Vissza...
BlueBlood @ 2017. Jun. 9., 02:05    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó