Név:
Jelszó:
  Búcsú&Buli

Első az utolsó ellen az utolsó fordulóban. Bajnoki örömjáték közepette köszön el John Terry a Stamford Bridgetől




Ahogyan 2015-ös PL-diadalunkkor, idén is a Sunderland vendéglátójaként fejezzük be a bajnokságot. A helyzet annyiban változott azóta, hogy az északnyugatiak biztos kiesőként üdvözlik majd a pályára kivonuló angliai bajnokot, a Chelseat.




A lényeg már a helyén van



A csapat mondhatni, elköszön a Stamford Bridge-től, a keret nagy része csak egy kis időre, de egy valaki játékosként nagyon valószínű, hogy örökre. A Kapitány, a Vezér, a Legenda: JOHN TERRY. A csapatunkat 22 éve szolgáló angol középhátvéd a szezon második felében jelentette be, hogy az idény végeztével szögre akasztja a csapatkapitányi karszalagot. A folytatásról még nincs megbízható információ, a legtöbb sajtóorgánum Amerikát tartja a legesélyesebb folytatási opciónak, de olyan pletykák is terjengenek, hogy Terry ezt követően későbbi edzői pályáját szeretné megalapozni.

Majdhogynem lényegtelen mi lesz vele, egy biztos, a vasárnap délután róla is fog szólni. Hétfőn, a Watford ellen is megkapta a lehetőséget, amit sikerkovácsunknak, Antonio Conténak góllal hálált meg. Terry ünnepeltetése "meg is ágyazhat" egy újabb tartalékolásnak, ugyanis jövőhét szombaton a duplázásért szállunk harcba a Wembleyben, az Arsenal elleni FA Kupa-döntőben. Bár nem küszködik csapatunk sérülési gondokkal, a kulcsjátékosok frissen tartása elsődleges cél lehet vasárnap.



Elköszön otthonától Kapitányunk



Egy apró tétje még lehet a mérkőzésnek. Amennyiben a 38. bajnokinkat is megnyerjük, a Mi csapatunk lehet az első a PL-történelmében, amelyik egy szezon alatt 30 győzelmet arat. Ha pedig nem vesszük figyelembe azt, hogy mióta nevezik az angol első osztály Premier Leaguenek, akkor egészen 1978-79-ig kell visszamennünk, hogy hasonlóan imponáló teljesítményről olvashassunk. 29 évvel ezelőtt a Liverpool szerzett ugyanennyi alkalommal 3 pontot.

E rekord kapcsán biztató jövőképet ad a történelem. Az elmúlt 24, Sunderland elleni meccsünkön csak négyszer szereztek legalább egy pontot a Fekete Macskák.

A hagyományokhoz hűen az utolsó forduló mérkőzései vasárnap egy időpontban, magyar idő szerint 16 órakor, zajlanak majd, s mivel a tabella többi részén még vannak kérdések (3-4-5. hely), a SpílerTV az Arsenal-Everton mérkőzést fogja közvetíteni, de annak végeztével élőben adják majd a trófea átadást és az ünnepi pillanatokat.

KTBFFH!!!


    Vissza...
DaniDzsi96 @ 2017. May. 20., 19:32    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó