Név:
Jelszó:
  Sima sika


Amolyan főpróba volt ez kis londoni "derbi". Két húzós meccset játszunk egy héten belül így jól jött, hogy nem kell komoly ellenféllel megküzdeni a kupa továbbjutásért a csapatnak. "A" keret pihent, "B" keret remekelt.

A szokásos keretből csak Azpilicueta, Pedro és Willian képviseltette magát az összecsapáson. Begovic ismét a kezdőben találta magát. Stabil kapus, szerintem többre is hivatott, de nem úgy, hogy Courtois van előtted. Fel is merült a távozása, egyre csendesednek a pletykák, idén még sanszos, hogy itt lesz, de nem várhatjuk el tőle, hogy végig padozza a további karrierjét. Magabiztos, remek teljesítményt nyújtott.



Terry és Zouma is kezdett, sőt végig is játszották a mérkőzést. Kapitányunkon látszott, hogy felszabadult és élvezi a játékot, valamint tudta hozni azt a tartást, stabilitást, amit az ő jelenléte szokott. Azt is megmerem kockáztatni, hogy egy fokkal elegánsabban teljesített, mint Luiz. Francia bekkünk úgy néz ki végleg hátrahagyta súlyos sérülését. Bátor szerelések, egy-egy megindulás. A lövőerő megvan, már csak pontosítani kell.

Fábregas
továbbra is nagy türelemmel és odaadással játszik. Nem zavarja ha padozni kell, csereként áll be 20 percekre, vagy csak kupában tud kezdeni, robotol és teszi a dolgát és varázsol. Remélem neki lesz több lehetősége és megdönti Giggs assziszt rekordját.

Pedro és Willian együtt is jól kiegészítik egymást, nem csak egymás cseréjeként. Szép gólokat szereztek, valamint rendre megkavarták az ellenfél védelmét.



Jöjjenek a fiatalok, mert 4-en is meghatározó szerepet kaptak és végig is játszották az összecsapást. Aké épp hogy visszatért és olyan produkciót tett le az asztalra, mintha 30+-os rutinos játékos lenne. Remélem marad és befutja azt a karriert, amit elénk vetített. Chalobah a társa, aki meccsek óta felnőttes, érett játékot mutat. Határozott, jól szerel, gyorsan játssza meg a labdát, technikás. Loftus-Cheeken látszódott, hogy nagyon akart bizonyítani. Megvan benne a potenciál, jók a fizikai adottságai, technikailag is rendkívül képzett, de most görcsösnek tűnt. Mindenképp gólt szeretett volna rúgni, talán most ez egy kicsit a visszájára sült el, de elégedettek lehetünk vele. Batshuayi talán pont az ellenkezőt élte át. Nyugodtan és jól játszott, viszont semmi sem akart összejönni, kétszer is lesen állították meg (jogosan), amiből gólokat szerezhetett volna. Tiziből összejött a végére, de ebben most több maradt benne, mint amit láttunk.

Ivanak jutott 20 perc, ahol a régi önmagára emlékeztetett. Sanszos, hogy őt se látjuk már sokáig kék mezben és noha megkopott régi fénye, de sokat köszönhetünk neki. Kennedyre ráhúzzák a "balhátvéd" posztot, vele kapcsolatban kicsit tanácstalan vagyok, de az idő és lehetőségek majd megmutatják mi lesz vele. Costa beállt és melegített egy kicsit a rangadókra, szükség lesz az ő remek formájára és góljaira.



A következő kör sorsolását ma este rendezik meg. Az Angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate lesz az egyik húzó. Miénk a 8-as golyó, reméljük Lamps száma szerencsét hoz.

Sorszámok:
1 Tottenham
2 Derby or Leicester
3 Oxford United
4 Sutton United
5 Wolves
6 Arsenal
7 Lincoln
8 Chelsea
9 Man United
10 Millwall
11 Huddersfield
12 Burnley
13 Blackburn
14 Fulham
15 Middlesbrough
16 Man City

Az 5. kört Február 17 és 20. között rendezik meg, de addig is jön két fontos rangadó, amiket együtt is meg tudunk tekinteni. Mindenkinek jó szurkolást.

Chelsea (3-4-3): Begovic; Zouma, Terry (c), Azpilicueta (Kenedy 70) Pedro (Diego Costa 76), Fabregas, Chalobah, Ake; Willian (Ivanovic 64) Batshuayi, Loftus-Cheek.
Padon maradt cserék: Eduardo, Matic, Moses, Hazard.
Gólszerzők: Willian 14, Pedro 20, Ivanovic 70, Batshuayi 81 (11-es).
Sárga lapos: Chalobah 89

Brentford (3-5-2): Bentley; Egan, Dean (c), Bjelland; Colin, Yennaris, McEachran (Kerschbaumer 78), Woods, Barbet; Vibe (Jota 64), Sawyers (Hogan 64).
Padon maradt cserék: Bonham, Field, Clarke, Hofmann.
Sárga lapos: Colin 55

Játékvezető: Michael Oliver
Nézőszám: 41,042


    Vissza...
szata @ 2017. Jan. 30., 16:31    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó