Név:
Jelszó:
  Szeretnél bejutni egy meccsre?

Gyakran kérnek tőlünk segítséget olvasók, hogy ki szeretnének jutni egy Chelsea meccsre. Sokan nem tudják, hogy egy párezer forintos befektetéssel garantáltan meccsjegyhez juthatunk.

A megoldás a TrueBlue tagság, a Chelsea FC jegyrendelő-rendszere.

A Chelsea minden meccse telt házas, így aki nem rendelkezik TrueBlue tagsággal (vagy szezonbérlettel, ami nyilván csak a helyieknek éri meg), vagy független jegyirodáktól (pl. utazási irodáktól) vagy jegyüzérektől tud csak belépőhöz jutni, pofátlanul magas áron, az eredeti ár sokszorosáért.

A Stamford Bridge-re 45-60 font között vannak a jegyek. A kapu mögötti, átszámítva 14.000 forintos jegyeket magyar utazási irodában átlag 45.000 forintért árulják. A 18.000 forintos jegyeket pedig 58.000-ért.
Az alap TrueBlue tagság kiváltása esetén tehát egyetlen jegy vásárlása esetén is megspórolunk 23.000-33.000 forintot! (És mivel az ember általában nem egyedül megy, két jegynél már 55.000-73.000 forint megtakarításról van szó.)
Mindezt otthonról, a számítógép előtt ülve, saját névre szólóan, saját bankkártyával.

A TrueBlue tagság kiváltása egyszerű, csak némi angoltudás, és dombornyomott bankkártya szükséges hozzá.

Európai szurkolókként négyféle tagság közül választhatunk:
Ticket Only (25 font) = jegyvásárlási lehetőség
Magazine (60 font) = jegyvásárlási lehetőség + havi magazin előfizetés
Original (70 font) = jegyvásárlási lehetőség + havi magazin + ajándékdoboz
International (30 font) = jegyvásárlási lehetőség + online Chelsea TV előfizetés



Fontos tudnivalók:
- a jegyvásárlás interneten zajlik, kb egy hónappal a meccs időpontja előtt, előre meghirdetett napon
- fieztés kizárólag dombornyomott bankkártyával
- a jegyeket nem küldik ki postán, hanem a meccs előtt két órával a stadion jegypénztárában átvehetők
- a kiemelt meccsekre (Man Utd,Liverpool,Arsenal elleni bajnokik, BL negyeddöntő és elődöntő, kupaelődöntők és döntő) hűségpontok alapján lehet csak bejutni, annak van csak esélye aki évente sok meccsre jegyet vesz. Tehát a legnagyobb meccsekre még a TrueBlue tagság sem megoldás önmagában! (*)
- 1 TrueBlue tag eleinte 1 db jegyet rendelhet, de ha marad, akár hármat is tud majd, a jegyárusítás második hetében. A Magyar Chelsea Szurkolói Klub tagjainak tudunk segíteni abban, hogy 1 tag egyből 4-5 jegyhez is hozzájuthasson.
- a TrueBlue kártya felmutatásakor pontokat kapsz a Chelsea Megastore-ban történő vásárláskor. Ugyanez működik az Online Megastore-ban is! (ez a pont nem egyenlő a jegyvásárlás utáni hűségpontokkal)

Az igénylés menete:
1. Regisztrálj EZEN az oldalon, minden szükséges adat megadásával
2. Ugyanitt add meg a bankkártyád számát
3. Postán megkapod a TrueBlue kártyát, illetve az ajándékdobozt (ha jár). Várhatóan júliusban érkezik csak meg a kártya, és néha az ajándékdobozt külön csomagban küldik, később.
4. Ha megkapod a kártyát, a rajta lévő azonosítód alapján be tudsz már lépni a Chelseafc.com jegyrendelő oldalán. A jelszó első belépéskor a születési dátum lesz.

Link: Az eredeti angol nyelvű leírás a Chelseafc.com oldalon


(*) Aki kiemelt meccsre szeretne bejutni, annak valóban nem marad más, mint az utazási iroda, de ez esetben kb 100.000 Ft / jegy árban gondolkozzon. Ezekre a rangadókra valóban lehetetlen bejutni, csak a bérletesek helye biztosított. (A jegyirodák is általában szezonbérletekkel oldják meg ezeket a belépőket.)


    Vissza...
Wisey @ 2010. Apr. 28., 12:31    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó