Név:
Jelszó:
  A MU-Chelsea elé

Ebben a szezonban igazán jól ment a játék a "Vörös Ördögök" ellen. Októberben az idény legszebb momentuma volt, mikor 4 bekapott góllal jöhetett el José Mourinho korábbi sikerei helyszínéről. Nem rég pedig szintén a Bridgen, már az FA-Kupa elődöntőjéért szálltak harcba a csapatok és nyert a Chelsea 1-0-ra.

Az újévezred párharcai már-már klasszikussá emelték a Chelsea és a Manchester United szembenállását. Találkoztunk már velük Ligakupa döntőben, BL-döntőben és Community Shieldeken. A mostani mérkőzésnek viszont korántsem lesz ekkora tétje. José Mourinhonak időbe telt mire megtalálta számításait az Old Traffordon. S bár az ominózus 4-0 óta nem szenvedtek vereséget a bajnokságban (11 győzelem, 10 döntetlen), a rengeteg döntetlennel túl nagy árat fizetnek. Már csak a 4. helyért szállhatnak harcba reálisan, emellett még az Európa Ligában is versenyben vannak.

A szegényes bajnokságbeli célok és a BL-főtáblát érő EL-győzelem realitása azt vetítheti elő, hogy Mourinho nem fog túl nagy jelentőséget nyilvánítani a mai meccsnek. Mi már csak tudjuk, milyen szinten képes az eredményt a presztízs elé helyezni. David De Gea, Rooney és Ashley Young visszatérhet, de Smalling, Phil Jones és korábbi nagy kedvencünk, Juan Mata nem lesz bevethető.

Nálunk újra egészséges mindenki. Victor Moses a múlt hétvégén, Bournemouthban újra játszhatott, szerencsére nem esett vissza, így képesek vagyunk kiállni a lehető legerősebb kezdő 11-gyel, ellentétben a Uniteddel. Bár, már nem sziporkázunk annyira, mint a 13 meccses győzelmi szériánkkor, de Antonio Conte ambiciózussága továbbra is viszi előre a Chelseat. 5 győzelemre vagyunk a bajnoki címtől, lélektani előnyünket pedig tovább tetézi, hogy a MU az elmúlt 8 Chelsea elleni meccsein nyeretlen maradt.

Annak ellenére, hogy a két csapat között nagy a távolság a tabellán, a rivalizálás illetve a két edzőzseni szembenállása miatt remek kínálat lesz ez a mérkőzés a semleges nézők számára is.

Kezdés magyar idő szerint 17 órakor, a SpílerTV-n.

GYERÜNK, SRÁCOK, NYERJÜK MEG A RANGADÓT!!!



    Vissza...
DaniDzsi96 @ 2017. Apr. 16., 12:08    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó