Név:
Jelszó:
  Felemás érzések, de továbbjutás

Sem a Luzsnyiki stadion, sem a felforgatott kezdő, sem a kritikán aluli hozzáállás nem tudta elvenni a Chelsea-től a továbbjutást az Európa Ligában.

A helyszín nem épp a legpozitívabb emlékeket őrzi a számunkra, 2008-ban itt csúszott el Terry és a csapat is egy fűszálon a BL győzelemtől. Most azonban kifejezetten szerencsét hozott, mindenképpen jobb mint a kazani katlan teltháza, itt ugyan is csak az egyik oldallelátót töltötték meg a nézők.

A felforgatott kezdő érthető volt, volt pár régi és új arc akiknek nagyon örülhettünk és jól is játszottak (a csapathoz képest), ilyen pl. Ferreira és Ake. Viszont volt egy két régi és új aki igazán kritikán alul teljesített. Moses az elején még jól kezdett aztán nagyon nagyképű lett, Lampard megint játszhatott régi posztján a második félidőben, de ismét a két évvel ezelőtti körülményes énjét mutatta, a Ramires/Mikel duó idei legrosszabb teljesítményével rukkolt elő. Benayoun már nem azt a szintet képviseli, mint amikor és amiért idehoztuk.

Alapvetően csak magunknak köszönhetjük, hogy ilyen kiélezett mérkőzés lett belőle, mivel kétszer is (!) eldöntöttük már a párharcot. Azonban a léhaság, nemtörődömség, nagyképűség megadta az esélyt a Rubinnak, hogy megérezze a vérszagot, ők éltek is vele és majdnem összehozták a bravúrt. Az egészet nem értem, mert ott volt a Galata-Real intő példája.

Mérges vagyok egy picit a csapatra és az edzőre is, mert megint átaludtak a srácok egy egész mérkőzést és ilyen hozzáállással nem lehet messzire jutni. Csak reménykedni tudok, hogy a hétvégén nem így játszanak majd a City ellen. Szerencsénkre a "szentek" elleni csúfos meccs után összeszedték magukat és ugye kiejtettük a Unitedet az FA kupából.

Összességében most ezt könyveljük el így, megvan a továbbjutás, sikerült a tartalékolás a hétvégére. Így viszont csak a teljes meghalás a pályán az elfogadható vasárnap!

Rubin Kazan-Chelsea 3-2 (összesítés: 4-5)

Chelsea (4-2-3-1): Cech (c); Azpilicueta, David Luiz, Terry (c), Ferreira; Ake, Lampard (Ivanovic 90); Ramires (Mikel 59), Benayoun (Oscar 76), Moses; Torres.
Padon maradt cserék: Turnbull, Mata, Marin, Hazard.
Gólszerzők: Torres 4, Moses 55
Sárga lapos: Oscar

Rubin Kazan (4-2-3-1): Ryzhikov; Kuzmin, Marcano, Cesar Navas, Ansaldi (Kaleshin h-t); Orbaiz (Dyadyun 65), Natcho; Karadeniz (c), Eremenko, Kasaev (Ryazantsev 71); Rondon.
Padon maradt cserék: Arlauskis, Kislyak, Tore, Sharonov.
Gólszerzők: Marcano 50, Karadeniz 62, Natcho (pen) 74
Sárga lapos: Marcano 86

Bíró: Firat Aydinus (török)



    Vissza...
szata @ 2013. Apr. 11., 21:46    

 




    1.CChelsea37+4890
    2.Tottenham36+4880
    3.Liverpool 37+3373
    4.Man City36+3472
    5.Arsenal36+2969



 
Costa21 2010-
Hazard16 1510-
Pedro12 840-
Willian11 740-
Alonso600-





Leicester City 0 - 3 Chelsea

Összefoglaló



Chelsea 4 - 1 Peterborough

Összefoglaló

összes videó